januari 17, 2011

Information

Praktisk information:
Under arrangemanget kommer det att finnas möjligheter att köpa litteratur och få böcker signerade av närvarande författare/föreläsare. Även andra produkter kommer att finnas till försäljning under arrangemanget.

Biljetter:
Förköpsbiljetter finns att köpa i Arktos nätbutik för 180 kr. Skriv ut kvittot på Ditt köp – det är Din biljett.

Observera: Det är viktigt att Du uppger ett mobiltelefonnummer vi kan nå Dig på, när Du köper din biljett. Information om var arrangemanget kommer att hållas skickas till Din mobiltelefon via SMS.

Det går att köpa flera biljetter samtidigt. Låt en av Er vara ansvariga för bokning och meddela oss mobiltelefonnumret till den personen vid köp så vi kan informera Er om samlingsplatsen.

Researrangörer uppmanas kontakta oss för information om grupprabatter.

Mat:
Det kommer att erbjudas en enklare middag under evenemanget till ett mindre pris. Det kommer även att finnas annan mat till försäljning som smörgåsar etc. under pauserna mellan föredragen.

Resor:
Det kommer att anordnas gemensamma och privata resor till arrangemanget. Om du behöver information och kontakt med en reseansvarig från din ort, hör av dig till oss så försöker vi ordna så att du kommer med på någon av de gemensamma resorna.

Har du egen bil eller på om du på annat sätt kan bistå med en gemensam resa från din ort – hör gärna av dig till oss!

Kontakt:
Du når oss genom att skicka e-post till info@identitet.org

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *